Kolme ihanaa poikaa ja yksi enkelipoika

 Sunnuntai aamulla 03.04.2016 alkoi Adan synnytys. Yö oli mennyt rauhallisesti eikä merkkejä ollut supistuksista. Synnytys lähti etenemään todella nopeasti. Ada ei paljoa läähätellyt eikä osoittanut mitenkään, että ollaan jo ponnistusvaiheessa. Ensimmäinen pentu alkoi työntyä istukan kanssa samaan aikaa ja pentu oli tulossa peräedellä maailmaan. Synnytys ei edistynyt ja todella nopeasti teimme päätöksen lähteä päivystykseen. Meiltä on autolla ehkä viiden minuutin matka Turun eläinsairaalaan, mutta nopea reakointi ei nyt auttanut. Ensimmäinen poika sai siivet ja Adalle syntyi enkelipoika. Pettymys ja suru oli valtava. Onneksi seuraavat syntyivät hyvissä voimissa ja terhakkaina.  
  Kotiin päästiin iltapäivällä sekavissa tunnelmissa. Onneksi Ada ja pennut olivat kunnossa.  
    
    
    
    
Kolme ihanaa urospentua ja kaksi on saman näköisiä väritykseltään. Yksi pojista on tricolor eli mustaa, ruskeaa ja valkoista. Noista ”kaksosista” ei tiedä jääkö mustat merkit vai muuttuuko ruskeaksi. Karvan laadusta ei ihan varmaksi vielä voi sanoa, mutta uskoisin yhdestä tulevan meidän Aarteen oloinen. Tuo toinen kaksonen mielestäni voisi muuttua ruskeaksi merkkien osalta. 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s