Vuoden 2017 suunnitelmia ja 2016 loppuvuoden kuulumiset

Pitkästä aikaa istun päivittämään blogia! Loppuvuosi meni sairastellessa jotain virusta ja en yksinkertaisesti jaksanut tehdä yhtään mitään. Voittaja 2016 näyttelyissä Aarre ja Ada kävivät. Helsinki Voittajassa Aarre oli hienosti Pu 3, muita sijoituksia ei saatu. Meidän Tellu vietti synttäreitä 16.12.2016 ja täytti 14 vuotta.  Jouluna oltiin kotona koko lauman kanssa. Tellu virkistyi kummasti, kun saatiin hänen syksyllä ollut yskä taltutettua. Ollaan saatu nauttia paljon hienoista lenkkeily ilmoista.

SAMSUNG CSC

Näin upeita maisemia löytyy Raisiosta,  Viheriäisissä meren rannalla on kaunista.

SAMSUNG CSC

Meidän lauma osaa poseeraa 🙂 Herkkujen voimalla tehdään mitä vaan.

img_7240

Kuva Anja Karlsson

Turun Kv näyttelyssä käytiin pyörähtämässä. Tiukka naistuomari Venäjältä ei turhan paljoa sertin arvoisia SA lappuja heilutellut. Kehässä oli 36 koiraa ja ainostaan 8 sai SA:n. Tuomari antoi jos antoi jokaisen ryhmän ykköselle ainoastaan SA:an.

Aarre oli valioiden kakkonen jäi näin ollen ilman SA:ta ja sijoitusta

Aarteen ja Adan isä oli pitkästä aikaa mukana näyttelyssä. Elokuussa Manu laitettiin dieetille, mutta tuomarin mielestä vieläkin oli liikaa massaa.Manu oli veteraanien kakkonen ,eikä SA:ta. Manu jatkaa laihduttamista ja varmaan vielä kehään mennään pyörähtämään keväällä.Manulla ikää melkein 12 vuotta, mutta joku luuli kehän reunalla, että on vielä nuori uros 🙂 Hienosti askel nousee ja nuoruus taisi muistua mieleen, kun pääsi näyttelyyn.

img_7228

Kuvat Manusta,  Anni Leivo

img_7230

Adasta tuomari tykkäsi todella paljon ja olisi halunnut sijoittaa Adan paremmalle sijoitukselle, mutta kun oli liian tuhdissa kunnossa. Ada sai SA:n  ja sijoittui Pn 4 Todella upeasti, kun kehässä oli 20 narttua kisaamassa sijoituksista. Olin tyytyväinen! Nyt Adalla on edessä sama kuin isällään ja hmmm.. ehkä minunkin pitäisi niitä kiloja pudottaa 😉

img_7236

Ruissalossa olemme myös käyneet ahkerasti lenkillä. On siellä aivan upeaa!

img_8242

fullsizeoutput_ff4.jpeg

Muistatte varmaankin Berttan? Meidän sijotuskoiran, millä on nyt aikomuksena tehdä pennut. Olemme odottaneet juoksujen alkamista malttamattomina, mutta ei vieläkään ole tullut. Uros on jo valittu ja lupa saatu sen kasvattajalta käyttää sitä, silmä -ja geenitestit on tehty. Uroksen luonteeseen ja ulkonäköön ihastuin lopullisesti eräässä näyttelyssä. Tutkin sukutauluja ja sieltä nousee yhdistelmässä todella upea uros!  Toivotaan että tämä pentue tulee onnistumaan. Kerron uroksesta lisää, kun astutus on onnistunut.

Tässä kuvia Berttasta. Uroksen kuvat tulee sitten astutuksen jälkeen. (Taikauskoinen?)

Meidän viimeisin pentue ei ollut vielä valmis lähtemään näyttelyihin, mutta toivotaan että koulutus tuottaa tulosta ja päästäisiin näytille keväällä.

Uusia matkasuunnitelmia ulkomaan näyttelyihin on tekeillä. Adalle olisi haussa sertiä Baltiasta ja Ruotsista .Nykyään suomalaisia Parsoneita löytyy joka maan näyttelyistä melko paljon.

Suunnitteilla on myös kasvattaa meidän laumaa yhdellä nartulla, mutta saas nähdä kuinka käy. Aina ei ole varmaa, että niitä narttuja syntyy. Katsotaan miten käy. Jos kaikki menee hyvin meille tulee kesäksi narttupentu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s