Mieli matalana huonoista uutisista

Suunnitelmat Bertan pennuista kokivat karvaan takapakin. Bertan juoksuja oli odotettu Tammikuun alusta alkaen. Juoksut alkoivat normaalia niukempina ja silloin jo mietin että miten mahtaa käydä tärppien kanssa. Kävin Aarteen kanssa moikkaamassa Berttaa kun päiviä juoksun alkamisesta oli kulunut 11. Bertta ei todellakaan antanut koskea takapäähänsä. Ajattelin että ehkä tärpit vasta tulossa ja menin heti Maanantaina PetVettiin ottamaan progesteroni arvoja. Iltapäivällä sain huonot uutiset arvoista. Tärpit olivat armottomasti ohi. Näin ollen meille ei saatu kevätpentuja. Harmitus on valtaisa ja ne ketkä pentuja olivat jo alustavasti kyselleet joutuvat valitettavasti joko odottamaan meidän seuraavia pentuja tai etsimään niitä muualta. 

Toinenkin takapakki tuli kun narttupentu mitä olimme odottaneet meille, ei tulekaan . Astutus on täynnä arvaamattomia mutkia.  Toivotaan , että asiat kääntyvät parempaan suuntaan ja Adalle saataisiin pennut kesällä. Jäämme myös odottelemaan kuinka meidän haave uudesta nartusta etenee kevään aikana 

Tässä kuvia Bertasta kun olin siistinyt karvat kuntoon. Jäämme odottelemaan seuraavia juoksuja. Luulen että Adalle tulee aikasemmin kuin Bertalle. 

Ehkä alan katselemaan näyttelyitä Bertalle, kun niitä pentuja ei saatu vielä. 
Hyvää Ystävänpäivää 💗

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s