Matka Valko-Venäjälle 23.2-27.2-17 

Matka Minskiin alkoi torstai iltana Miliam travelin kyydissä. Harmittavaa oli kun meidän matkanjohtaja oli vaihtunut. Terje olisi ollut tuttu, turvallinen ja joustava.Hän oli sellainen joka huolehti matkalaisista viimeiseen saakka. En tässä avaudu enempää meidän matkanjohtajasta, mutta seuraavaksi taidan valita toisen firman bussikyydin. Ajoimme koko yön ja nukkuminen bussin penkeillä ei oikein onnistunut. Koirille uni maittoi. Matkan sää ei hellinyt meitä. Räntää, tuulta , lunta ja kaikkea siltä väliltä saatiin kokea tällä reissulla.

Tässä joku pysähdys huoltoasemalle.

Minskiin saavuimme iltapäivällä. Hotelli oli siisti ja hyvällä paikalla. Huone minulla oli kerroksessa 19.


Kävimme koirien kanssa lenkillä läheisessä puistossa . Yllättävän siistiä oli joka paikassa. Hotellissa oli muutamia ravintoloita minne menimme uuden matkakaverin kanssa syömään.

Ruoka oli kohtuullisen hyvää, paitsi pihvi jäi syömättä kun oli ylikypsä. Ada ja Aarre kyllä tykkäsivät😜

Reissusta väsyneenä uni maittoi jo todella aikaisin. Minulle sattui niin hyvä ja rauhallinen huone. Tykkäsin kovasti meidän Belarus hotellista.

Ensimmäisenä näyttelypäivänä aamulla aurinko näyttäytyi. Meillä oli n. 30 min matka näyttelyyn. Se oli maneesissa. Tuomarina tuttu suomalainen Tarmo Viirtelä. Aarteen hän muisti Liettuasta. On jollakin ilmiömäinen muisti! Heti kun laitoin Aarteen pöydälle hän sanoi, että tämän uroksen on ennenkin arvioinut. Aarre oli ROP ja Ada VSP. Molemmille sertit ja cacibit. Tarmo sanoi että Adan liikkeet on hienot ja jos ei olisi ylipainoa, niin olisi voinut sijoittaa Adan Ropiksi. ( Ada on jo laihduttanut aika paljon.) Tarmo vihjasi , että tulen saamaan taas kommentteja koirien määrästä kehässä, mutta se ei tarkoita sitä että laittaisi koiran kun koiran saamaan palkinnot. Kyllä siellä kehässä jaettiin myös Eh :ta 😜

Kuva Satu Havukainen

Ryhmäkehässä ei pärjätty, mutta Aarre virkistyi kummasti kun edessä meni juoksuinen narttu.

Hotellissa juhlistettiin Sadun kanssa molempien hienoja tuloksia .


Seuraavana päivänä meillä oli Turkkilainen tuomari Agnieszka Onuk. Hiukan taas jännitti kuinka osaa rotumääritelmän, mutta arvostelusta ei saanut mitään selvää kun oli Venäjäksi. Molemmille sertit, cacibit ja Aarre ROP ja Ada VSP


Pikkasen Aarre ja Ada joutuivat odottelemaan , ei ihme jos haukotuttaa.

Aarre oli taas isossa kehässä kääntymässä.

Kuvat Satu Havukainen


Viimeinen kuva näyttelypaikalta ennen bussiin menoa .

Kotimatkalla pysähdyimme isoon kauppakeskukseen. Pakko oli ottaa kuvia kakkuhyllystä. Oli paljon valikoimaa. Kauppakeskus oli todella hieno ja paljon kauppoja.  Voi verrata suomen ostosparatiiseihin.

Viimeiset näkymät Tallinnan satamasta ennen kotimatkaa.

Kotona kaikki pääsivät saunan lauteille varmuudenvuoksi ettei saada lutikoita tuliaiseksi.

Kotiin oli taas ihana palata !!! Uusia kokemuksia rikkaampana.

Ja viimeisenä kuvana on näyttelypaikan vessa😂jep,  jep. Reikä lattiassa, mutta onneksi siellä kävi siivoojat usein puhdistamassa paikat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s