Ricolle etsitään uutta kotia

Ani Slippery`s Cato Chirocco s.3.4.2016  Sileäkarvainen perustottelevainen ja sisäsiisti koira.

SAMSUNG CSC

Ricolle etsitään uutta kotia,missä on kokemusta terriereistä. Ricon ensimmäisessä kodissa  elämän tilanne  muuttui, niin  katsottiin parhaaksi luopua koirasta. Rico meni naapuriin perheeseen, missä oli ennestään erittäin pienikokoinen seurakoira. Alussa näytti, että koirat sopeutuvat yhteiseloon, mutta valitettavasti niin ei käynyt. Rico vaatii omistajaltaan jämäkkyyttä, mitä terrierit aina tarvitsevat. Etsinnässä olisi aktiivinen, lapseton ja koiraton koti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s