Päivitystä keväältä ja kesältä. Näyttelymatkoja ja Wili saapui meille

Vappua vietimme Adan ja Aarteen kanssa Latvian Talsissa. Adan Latvian sertin metsästys. Ada ensimmäisenä päivänä VSP ja Aarre ROP. Eli Adasta tuli Latvian muotovalio.

Auto oli todella täynnä jo mennessä saati sitten tulomatkalla ostosten jälkeen.

Latvian marketit on hyvin varusteltuja. Upeita kalatiskejä ja muutkin tarvikkeet ovat samanlaisia kuin Suomessa .

img_1124img_1131-1Asuimme hostellissa ja sen ympärillä oli mahtavat lenkkimaastot koirille. Hostelli oli muuten ihan ok, mutta aamiaistarjoilua siellä ei ollut.

Toisena päivänä Ada oli ROP ja Aarre VSP. Matkaseura oli parasta ja varmaan tämän seurueen kanssa tehdään vielä joitain reissuja.

img_1188img_1207-1

Seuraavaksi lähdimme Kesäkuussa kohti Norrköpingiä kolmen päivän näyttelyä. Matkaseurana oli Outi jonka tunnen jo -90 luvulta samasta työpaikasta.

Taas oli Adan sertin ja cacibin metsästys kyseessä. SE MVA ja C.I.B oli tähtäimessä. Eli jos Ada saisi cacibin tulisi hänestä kansainvälinen muotovalio.

Illalla kun saavuimme Norrköpingiin kävimme pystyttämässä teltan valmiiksi seuraavaa päivää varten.

Tässä kuvia meidän majoituksesta. Majoitukseen olisi kuulunut myös aamujooga . Emme jostain syystä kerinneet sitä harrastamaan. Talon omistajat olivat mukavia ja asuivat toisessa puolikkaassa taloa. Siellä oli hyvät maastot ulkoiluttaa koiria ja rauhallista. Tämä sijaitsi Söderköpingissä ja sinne ajoi näyttelypaikalta max. 15 minuuttia

Ensimmäisenä näyttelypäivänä tuloksia ei syntynyt. Ei sijoitusta kummallekkaan . Seuraavat kaksipäivää menivät paremmin. Aarre oli ROP ja VSP ja Ada pn2. Kolmantena päivänä sain hyppiä riemusta. Adalle SERTI ja CACIBI . Kaikki mitä lähdettiin Ruotsiin hakemaan saatiin!

Nyt oli Latvia ja Ruotsi valloitettu ja matka suuntasi seuraavaksi Tanskan Veijeniin. Siskoni lähti matkaseuraksi ja näyttely oli kaksipäiväinen.

Yövyimme Koldingissa missä oli todella hyvä hotelli. Meillä oli siellä pieni parveke missä pystyi istuskelemaan . Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelua saatiin. Hotelli sijaitsi rautatieaseman lähellä.

img_1955img_1953

.

Hotellin vieressä oli kauniit ulkoilualueet ja vanha  linna ,mikä on kuulunut tanskan kuninkaalle josku aikoja sitten.

Ensimmäinen näyttelypäivä alkoi aurinkoisessa säässä.

Aarre oli Vsp ja sai sertin mitä oltiin tultu hakemaan. Aarteesta tuli Tanskan mva ja Pohjoismaiden muotovalio. Ada jäi ilman sijoitusta.

Illalla hotellissa istuimme parvekkeella nauttimassa shamppanjaa ja mansikoita valiotitteleiden kunniaksi.

Ada ei sijoittunut kumpanakaan päivä enkä ihmettele. Tissit olivat täynnä maitoa ja kroppa nestettä pullollaan. Voihan näitä valeraskauksia!Toisena päivänä Aarre oli pu 2 . Olin tyytyväinen reissuun  kun sain Aarteelle kaiken. Ajoimme Tukholmaan yöksi ja lähdimme sieltä seuraavana aamuna laivalla kohti Turkua. Yövyimme sataman vieressä Scandic hotellissa. Sieltä Ada ja Aarre tähyilivät maisemia.

Matka kohti Turkua alkoi aikaisin aamulla.

Juhannusta lähdimme viettämään Kroatiaan ilman koiria. Joskus on hyvä relata ihan kahdestaan mieheni kanssa ja nauttia ystävien seurasta. Lensimme Splittiin ja vuokrasimme auton millä ajoimme Pakostaneen . Ihana paikka ja saimme nauttia lämmöstä, hyvästä ruoasta ja ihanista ystävistä.

Heinäkuussa Adan seuraava sertin metsästys suuntautui Liettuaan. Sillä sertillä saataisiin Adasta Liettuan muotovalio ja Baltian muotovalio. Lähdin reissuun toisen kasvattajan kanssa. Matkan määränpää oli Plunge. Kaksipäiväinen serti näyttely . Aarteelle en tarvinnut mitään sieltä eli hän jäi kotiin. Adan matkaseuraksi tuli Mokke, uros minkä tunsimme jo ennestään. Liettuassa on käytössä jälki-ilmoittautuminen eli luetteloon ei voi luottaa. Niinpä nytkin oli tullut lisää narttuja kolme kappaletta. Jännitystä siis riitti kehässä. Onneksi Ada oli kumpanakin päivänä VSP ja Mokke ROP Hieno reissu ja kävimme myös katsomassa Palangan. Siinä vasta upea paikka. Täytyy joskus lähteä sinne näyttelyyn.

Heippa Liettuan Plunge. Kiva pieni kylä ja kauniita rakennuksia .

Olimme tyytyväisiä reissajia. Kaikki mitä haettiin niin saatiin mukaamme. Matka jatkui Pärnun kautta Tallinnaan . Yövyimme Aisa 39 huoneistossa. Kiva paikka, mutta jäin kaipaamaan veden-ja kahvinkeitintä. Rantaan sieltä käveli max 10 minuuttia, kävimme katsomassa rannan iltakävelyllä koirien kanssa.

Mokke poseeraa💙

Tallinnan satamassa näkyi purjelaivoja mitkä olivat matkalla Turkuun Tall Ship Raceen

<<<<
os Anjalle ja Mokkelle matkaseurasta. Meillä oli oikein kiva reissu!

<

ässä Ada poseeraa Liettuan tuliaisten kanssa. Olin ollut jo melkein kymmenen päivää reissussa käymättä kotona. Välillä kävin Hämeenkoskella mökillä mistä otin Aarteen mukaani ,kun lähdin Porvoon näyttelyyn. Muutama kuva meidän laumasta laiturilla.

<

orvoossa oli tuomarina Päivi Eerola joka on meidän rodun oma tuomari. Voi hitsit mikä päivä!!! Ada VSP ja Aarre ROP. Näitä ilon hetkiä on harvoin kun molemmat Suomessa voittavat kehän. Super onnellinen omista kasvateista !

<

euraavaksi käänsin auton kohti Mäntsälää. Lähdin hakemaan Wiliä eli Abysmal Slippery Winner urosta meille.

Meille piti tulla narttu, mutta matkanvarrella asiat saivat uudensuunnan . Wilin nimi koostuu hänen kennelnimestään. Winner eli siitä Wi ja Slippery yhtäkuin Liukas eli Li.

Wili on sopeutunut hyvin meidän laumaan ja oppii nopeasti asioita. Wilillä on oma fb- ryhmä Wili Vilperi

Vielä ei ole ihan varmaa pystymmekö pitämään Wilin meillä. Ehkä jostain ilmestyy koti mikä harrastaa näyttelyitä ja on aktiivinen kouluttamaan Wiliä näyttelyihin ja muihin harrastuksiin. Kodin pitäisi olla Turun seudulla ja valmis tekemään yhteistyötä. Olen ajatellut kiertää ulkomailla näyttelyissä Wilin kanssa. Jos tuntuu että voisit olla etsimämme koti, niin ota yhteyttä.

<<<<
ä linkki Wilin ryhmään<<<<
s://m.facebook.com/groups/743939932460616<<<<
gt;<<<
><<
p>

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s