Bertan kanssa k√§ytiin ultrassa. PENTUJA TULOSSAūüėć

Bertta astutettiin 2-4.8-17 Xtremely B-Bodyguard uroksella eli Sulolla. Astutus oli helppo ja nopea jokaisena päivänä hommat menivät kaikki pika-aikataululla. Laskin tulevan synnytyksen olevan 3-8.10-17 välisenä aikana.

Tässä taulukko mitä tämän yhdistelmän takaa löytyy.

Tämä on Sulo kenestä tulee isä. (Kuva Kirsi Tamminen)

Sulo asuu meistä muutaman kilometrin etäisyydellä Turun puolella. Kirsin kanssa ollaan joskus tavattu näyttelyissä. Wili on käynyt Kirsillä päivähoidossa ja leikkinyt Sulon kanssa. Sulolla on hyvä luonne.

Siellä uiskentelee tuleva pentu. Käytiin PetVetissä ultrassa. Ell Leili Lemetti teki ultrauksen. Sieltä löytyi ultralla ainakin 5 pennun alkua. Nyt me odotellaan , että saadaan laittaa pentulandia valmiiksi. Pennut tulevat myyntiin Parsonrusseli yhdistyksen pentuvälitykseen. Jos olet kiinnostunut, niin minut tavoittaa parhaiten illalla puhelimitse. Puh. 040 5113616

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s