Helsinki Voittaja ja Suomen Voittaja 2018

Lähdin Voittaja näyttelyihin sillä ajatuksella, että syytä varautua EH kortin nousemiseen. Ystäväni Marjo yritti sanoa minulle minulle moneen kertaan että nyt lopeta tuollaiset puheet! Ona on hieno veteraani ja saa varmasti tittelin.Silti jatkoin omia epäilyksiä.

Meillä oli lauantaina tuomarina Paula-Heikkinen Lehkonen ja tiesin että Paula on tarkka parsoneiden koosta. Olihan Aarre ollut sillä kerran Pöytyällä, missä Paula puhui koosta mitä haluaa parsoneille.

Lauantaina Aarre oli VAL ERI VAK 4 ei SA.

Ona oli VET ERI VET ROP HELSINKI VV-18

Olipa ihanaa saada titteli Onalle. Ja en sitä meinannut ensin edes käsittää. Kävimme Onan kanssa isossa kehässä suorittamassa läpijuoksun. Tämä oli elämäni ensimmäinen kotimaan Voittaja titteli koiralleni. Ihan mahtavaa.

Kaija Kangas 4 kuvaa alapuolella

Sunnuntaina olimme Aarteen kanssa aamulla aukaisemassa Parsoneiden Rotutorin. Aarre nautti rapsutuksista. Aarre ei ollut tulossa näyttelyyn sunnuntaina.

Sunnuntaille oli tullut tuomari muutos. Kari Järvinen oli vaihtunut meille tuomariksi! En tiennyt mitä ajatella. Ensin ajattelin että perun menoni ja otan rahat takaisin. Olin aivan varma että Järvinen nyt ainakin heittää sinisellä kortilla meidät ulos kehästä. Sanoin kilpakumppanille, että titteli on varmasti teidän ja me saadaan EH.

Kehään menin ja mietin että olen tyytyväinen kun on yksi titteli saatu tältä reissulta. Parsoneita oli yhteensä 44 joista narttuja oli 31 . Hurja määrä porukkaa. Veteraanit menivät kehään viimeisenä. Ona esiintyi hienosti ja minulla ei ollut mitään odotuksia sijoittumisesta eli aika rennosti pyörähtämään kehään. Tuomari tuntui mukavalle ja käsitteli koiraa kauniisti. Saatiin ERI ja olin siihen jo tyytyväinen. Sitten alkoi kilpailu luokka. Ei koskaan voi tietää mitä tahtuu! Voi luoja! Siis Kari näyttti meille ykkös paikkaa ja antoi vielä SA:an. Olin aivan sekaisin onnesta! Suomen VVoittaja 2018 oli Ona! Eikä siinä vielä kaikki! Kari laittoi Onan pn 3. Meidän edessä oli kaksi valionarttua kenelle eivät sertit enään mene. Hip hei hurraa!!! Meidän Ona sai kolmannen sertin ja näin ollen siitä tuli myös FI MVA ❤️ Tämä oli kyllä sellainen tuuletuksen paikka! Tuomari ja kehäsihteeri iloitsivat kanssani ja Kari pyysi halausta ja sen hän ja sihteeri myös saivat. Arvaatte että joku oli sekaisin tästä kaikesta. Tämä jää varmasti mieleeni ainiaaksi ! Mummo- koira sai tupla tittelit ja vielä valioitui❤️

Pakko laittaa vielä yksi huonolaatuinen kuva tähän alkuun mistä näkee tuuletuksen ja fiilikset.

Alla olevat kuvat Kaija Kangas

Tässä aloin ymmärtämään , että SERTI tulee Onalle!

Ihana ilme tuomari Kari Järvisellä

Alla olevat kuvat on ottanut Heidi Katajainen

Mummolla on vielä hienot liikkeet!

Näin upeat ruusukkeet ja pokaalit kotiin viemisinä 🏆

Tässä Onan sertit. Ensimmäinen saatiin 12.08 .2018 Raisiossa Tiian esittämänä. Ona oli pois näyttelyistä 4 vuotta kunnes tuli veteraani ikään. Aloitti uudelleen näyttelyt Heinäkuussa 2018 ja kaksi viimeistä sertiä saatiin Hämeenlinnasta ja nyt Voittajasta .

Tässä Onan puolenvuoden saavutukset💗

Kiitos avusta Marjo ja Miia kun otitte kuvat meistä. Kiitos kaikille onnitteluista !

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s