Nimet on annettu Ryhmä Haun mukaan

Easy Sweetie (Söpis)

Excellent Skye (Kaja)

Pennut kasvavat nopeasti ja vihdoin ja viimein voi alkaa nauttia pennuista. Tämä pentue on tuonut kasvattajalle niin paljon huolta ja murhetta. Vettori on tullut tutuksi kun ollaan jouduttu käymään siellä emän syömättymyyden ja huonon juomisen takia. Onneksi nyt emä on alkanut syödä ja juoda kunnolla. Maitoa tuntuu nyt riittävän eikä lisäruokintaa enään tarvita. Oli aikamoinen kaksiviikkoa yövalvomisien kanssa. Toivotaan että loput 5 viikkoa saadaan nauttia näistä ihanista pennuista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s