Liettua, Moletai

Pitkästä aikaa pääsi reissuun. Laivalla ensimmäiseksi kävimme ottamassa Korona testin . Latviassa täytyi varautua esittämään negatiivinen Korona todistus. Myös rokotustodistukset täytyi olla mukana.

Olimme ainoa auto Mega Starin kauppa autokannella. Lähdimme viimeisellä vuorolla ja ajatuksena oli ajaa yöllä Latvian puolelle. Jäimme nukkumaan Super Alkon parkkipaikalle. Muutama tunti unta ja aamulla käynti Super Alkossa. Siitä lähdimme ajelemaan kohti Moletaita.

Haikaroita on kiva bongailla!

Matka jatkui kohti Liettuaa. Ilma oli lämmin ja odotimme innolla perille pääsyä.

Meillä oli varattuna mökki järven rannalta, missä olisi kolme makuuhuonetta ym. tilat. Tuskin jaksoimme odottaa, että pääsisimme uimaan!

Perillä odotti ystävällinen henkilökunta ja saimme respasta ohjeet mistä mökki löytyisi.

Aina ei kaikki mene niinkuin ajattelee.

Tällainen sen piti olla!
Mutta….

Tämä meitä odotti. Olimme täysin tyrmistyneinä ja totesimme, että juu ei kiitos. Menimme takaisin respaan ja palautimme avaimet. Kiitos ja näkemiin😂

Ajoimme Vilnaan ja soittelimme matkalla eri hotelleja läpi.

Koirista oltiin ottamassa kolmelta yöltä 120 e eli ei kiitos yhdelle hotellille. Toiseen ei otettaisi kuin yksi koira per huone. No meillä molemmilla 2 koiraa mukana eli ei löydy majoitusta Vilnasta.

Auto kohti Ukmergeä ja soitimme sinne yhteen hotelliin.

Siellä hinnat kuulostivat lupaaville, mutta jännitystä oli kun menimme respaan selvittämään hintoja. Jes mahtavaa nyt löytyi hotelli!

Hotellissa ei ollut ilmastointia eli huoneet olivat todella kuumat.

Muuta negatiivista ei tästä hotellista löytynyt. Henkilökunta oli ihanaa ja ravintolassa oli herkulliset ruoat ja juomat!

Ensimmäinen näyttely päivä . Aarre ja Ada saivat Liettuan veteraani sertit . Aarre oli Rop ja Rop vet . Ada oli Vsp vet ja Vsp

Aarteesta ja Adasta tuli Liettuan veteraani valioita.

Toinen näyttely päivä . Liettuan Voittaja -21

Voittaja titteleiden metsästys alkoi toisena päivänä. Pikkasen minua jännitti , kun tiesin tuomarin olevan hieman erikoinen koirien esittämisen suhteen. Yhtään ei saanut nykiä hihnasta, vaan antaa koiran mennä vaikka koko kehä kuono massa nuuskien. Aarre teki juurikin näin ja Adakin jäi haistelemaan hajuja. Ei kovinkaan kaunista menoa kehässä, mutta tuomari oli tyytyväinen. Molemmat saivat Liettuan veteraani Voittaja -21 tittelit.

Isossa kehässä .
Kolmas päivä.

Sain vaihdettua meidät ensimmäiseksi kehään , koska Marjolla alkoi kehä myös klo. 10.00. Kehien jälkeen pakkasimme teltan pois ja haimme palkinnot.

Kolmas näyttely ja taas Aarre Rop vet ja Rop . Ada Vsp vet ja Vsp.

Upea reissu veteraanien kanssa . Jäimme Latviaan yöksi eli saimme jaettua hieman ajamista. Tämä reissu jää mieleen upeista ilmoista ja tuloksista.

Kuva Alina Sillanpää

Adasta on vielä kuva ottamatta, mutta lisään sen tähän myöhemmin

Nautitaan tästä kesästä, toivotaan lämmintä syksyä.

Kuva Alina Sillanpää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s