Latvian matka Valmieraan

Vihdoinkin päästiin lähtemään Latviaan Valmieraan Aarteen ja Adan kanssa. Hiukan jännitti kuinka reissun käy, kun meinasi flunssa iskeä oikein kunnolla päälle. Onneksi lepo ja lääkkeet auttoivat paranemisessa.

Lähdettiin ”metsästämään” Latvian veteraani sertejä. Matka oli kyllä upea. Ensimmäisenä päivänä Aarre oli ROP ja ROP Veteraani . Ada oli VSP ja VSP Veteraani. Molemmat saivat veteraani sertit ja heistä tuli Latvian veteraani muotovalioita. Tuomarina oli Juha Putkonen Suomesta .

Illalla kävimme syömässä ihanassa ravintolassa , minkä löysimme aikaisemmin edellisellä Valmieran matkalta.

Toisena päivänä meillä oli kehä heti aamulla. Tuomarina oli Tarmo Viirtelä , kenellä on ilmiömäinen muisti! Hän muisti että oli nähnyt meidät ennenkin. Ollaan oltu Tarmolla kerran Moletaissa , Liettuassa ja kerran Minskissä.

Sunnuntaina Aarre oli Rop Vet ja Rop . Ada Vsp Vet ja Vsp .

Sanoin matkakaverille, että en jaksa jäädä veteraanikehään, mutta Marjo sanoi, että kyllä tulette! Hyvä että oli sitä mieltä !

Ryhmä& Bis kehien palkinnot

Menimme Aarteen kanssa veteraanikehään, minne kokoontuu näyttelyn kaikki parhaat veteraanit eli Rop veteraanit.

En meinannut uskoa kun tuomarimme Leni Finne Suomesta valitsi Aarteen jatkoon! Kun olimme menossa hänelle yksilöarvosteluun aloin laskemaan , että meitä on jäljellä 7 veteraania. Sen jälkeen hän pudotti vielä kaksi pois. Sanoin viereiselle esittäjälle, että mitä täällä tapahtuu. Olin juuri jutellut ettei parsoneita koskaan nosteta missään palkinnoille. Lopulta jäljellä oli viisi veteraania ja edessä oli viisi sijoituspaikkaa. Olin varma että olemme se viides! Näin ei kuitenkaan käynyt!

Ihan uskomatonta Aarre oli BIS VET 3 🏆Tätä en olisi voinut arvata vaikka Aarre on ollut voitokas uros ja monen maan valio. Tämä oli joitain niin upeaa!

C.I.B, NORD Ch, FI Ch, DK Ch, SE Ch, EE Ch, LV Ch, LT Ch, BALT Ch, RU Ch, BY Ch, HR Ch, EE JCh, EE VCh, LT VCh, LV VCh, BALT VCh, TLNW-15, RIGAW-15, BALTW-16, LTW-18, LTVW-21, BALTVW-21

ANI SLIPPERY’S AARREGLATT

Upea reissu ja unelmista tuli totta. Kiitos tuomarit Viirtelä ja Leni Finne jotka arvostitte koirani niin korkealle sijoituksissa🏆🏆🙏🏻

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s