G- pentujen näyttelyt

Lauantaina oli Hämeenlinna/Lammi näyttely. Paikalla oli 25 parsonia. Ani Slippery’s Gary Cooper Zico oli hienosti JUK 2 PU 4 ja sai sertin. Näin Zico korkkasi hienosti näyttelyt. Vielä tarvitaan harjoittelua , mutta Zicosta on kasvanut hieno Parson uros.

Ani Slippery’s Grace Kelly asuu Ruotsissa ja viikko sitten korkkasi näyttelyt ollen JUK 1 ROP JUN JUN SERTI SERT VSP. Tuomari oli kehunut ja sanonut Martinalle , että hän voi olla ylpeä Kellystä 💗Hieno pieni 💗

Ani Slippery’s Greta Garbo Reetta. Reetta on saanut jo muutaman Mva tittelin. LT JMVA LV JMVA. Reetta ollut kerran Rop ja saanut Junnu sertin ja sertin. Reetta on vielä aika pentumainen , mutta muutamat tuomarit halusivat silti palkita hänet serteillä . Aika näyttää miten Reetta kasvaa ja kehittyy.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s