Koteja etsinnässä , pennut tulevat viikonloppuna kaksiviikkoa .

Meille tärkeitä asioita koteja valittaessa on , että kaikki perheenjäsenet ovat kiinnostuneita koiran kouluttamisesta ja pentu on yhteinen hankita perheenjäseneksi. Etsimme pennuille loppuelämän koteja .

Määrättyä jämäkkyyttä täytyy olla ihmisellä joka valitsee Parsonia itselleen perheenjäseneksi. Kokemus terriereistä on aina plussaa. Minulle voi laittaa sähköpostia esittelyn kanssa. Vastaan aina posteihin.

Tässä meidän mini Maggara , näyttää samalta kuin Aarre pentuna . 💙
Tällä uroksella etsinnässä koti missä ei tarvitse olla kiinnostunut näyttelyistä. Muita harrastuksia olisi hyvä olla . 💙
Tämä ihana narttupentu etsii kotia missä ei tarvitse olla kiinnostunut näyttelyistä. Muita harrastuksia olisi hyvä olla. Tämä neiti on jo saanut lempinimekseen Mocca💗
Kaunis narttupentu ja on jännittävää katsoa mitä tästä kasvaa 💗

Alustavasti näistä on varattu kaksi pentua, mutta edelleen voi laittaa postia tulemaan. Katson myöhemmin mihinkä perheeseen nämä pennut ovat parhaita.

Mielelläni etsin näille pennuille kodit akselilta Uusimaa / Varsinais-Suomi .

Pentukurssi täytyy kaikkien käydä , että saat tarpeeksi ohjeita pennun kouluttamiseen ja kohtaamisia muiden koirien kanssa. Sosiaalistaminen on tärkeä osa mikä täytyy tehdä koiran ollessa pentu. Pelkän oman perheen ja aina tuttujen koirien kanssa ei sitä saada tehtyä.

Omistajan edellytän kouluttamaan pentua tarpeeksi . Terrieri ei ole helpoin mahdollinen rotu joten tarvitsee hyvän koulutuksen. Näin parsoneista saadaan se paras mahdollinen perheenjäsen minkä kanssa arki on helppoa ja sujuvaa.

Meidän yhdistyksen sivuilta löytyy lisää tietoa parsoneista ja rotumääritelmästä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s