Meistä

Ensin oli Tellu.

Matriarkka Tellu sai elää kuningattarena seitsemän pitkää vuotta ennenkuin taloon tuli Ona kesällä 2010. Onan myötä koiraharrastuksemme kipinä syttyi niinsanotusti ”liekkeihin” ja aloimme käymään koiranäyttelyissä. Muutaman vuoden ja monien näyttelyiden jälkeen ajatus oman kennelin pistämisestä pystyyn tuli ajankohtaiseksi kun Onalla haluttiin teettää pennut.

Karvahaalarin kennelin kasvatin  ”Manun” kanssa teimme yhteistyötä ja pian Ona oli jo tiinenä. Tästä pentueesta meille jäivät myös Aarre ja Ada, ei koska koirat olisivat niin sanotusti jääneet käteen – vaan niistä ei voitu vain luopua! Aarre oli sovittu sijoitettavaksi, mutta lopuksi jäikin meille. Mikään ei ole suloisempaa kuin parsoninpentu!Onalla teetettiin myös toiset pennut vuonna 2015 josta meille jäi sijoitukseen Bertta joka asuu Turussa.Bertalla on tehty yhdet pennut.

Keväällä 2016 Adalle syntyi tämän ensimmäinen pentue ja Aarteen jälkeläisiä maailmalla on jo useampi. Blogin puolella voit seurata tämän parsonhullun perheen elämää jossa koirat pyörittävät Anitan ja Hessun arkea.

Olemme molemmat käyneet Kennelliiton kasvattajakurssin.

Kuulumme Kennelliittoon , SuKoKaan , PRT yhdistykseen ja Turunmaan Kennelyhdistykseen .

Muistoissa on meidän Tellu joka eli pitkän elämän. Hän oli melkein 17 vuotta , kun päätti että siirtyy sateenkaari sillalle.

Tällä hetkellä sijoituksessa ainoastaan Juno joka asuu Jonnan luona.

Kotona meillä on Ona, Ada, Aarre ja Heta, joka on kotoisin saksasta.

Uutena tulokkaana meidän laumassa on Reetta joka on Aarteen ja Hetan jälkeläinen.

12885892_10208792233387972_8768848756999334602_o

Ona eli Beleriad Ur the One

Adalminaslippery eli Ada

Heta eli Of Roman Hill Queen

Reetta 15 vkoa

Reetta 5 kk