Seuraavat pennut 2021syksy. Emme ota varauksia ennenkuin pentue syntyy. Seuraamalla blogia saa tietoa seuraavista pennuista.

Abysmal Slippery Winner ja Ani Slippery´s Alisascivoloso Tammikuu 2020

 

Tästä yhdistelmästä on tulossa pentuja Tammikuun lopulla. Mimmi on Aarteen ja Adan sisko. Erittäin kaunis ja rakenteeltaan Parsoni joka miellyttää silmää. Luonteeltaan erittäin kiltti Mimmi asuu Tarvasjoella Tukkisen perheen omistuksessa. Wili on ostettu meille Miia Rastaan Abysmal kennelistä. Wili on upea uros minkä liikkeet ja itsensä kantaminen on jotain omaa luokkaa. Wili on menestynyt eripuolilla maailmaa näyttelyissä. Wili on luonteeltaan erittäin kiltti ja leikkisä. Hän rakastaa leikkiä pallolla. Jäämme odottelemaan ultraa ja rtg-kuvaa, niin saamme varmasti tietää montako masuasukkia siellä Mimmillä on.

 

Sulolle ja Bertalle tulossa pentuja. Ultrassa näkyi viisi pennun alkua. Laskettuaika on Lokakuun ensimmäinen kokonainen viikko eli 2.10-8.10-17

Adan ja Rollon pentuja viikolla 14/2016

Ada kävi Nastolassa astutuksessa Rollon luona 31.1-01.02-16. Rollo on tuotu Tsekkoslovakiasta ja kasvattaja on Natalie Janulikova, Kenne Ritakim. Rollo on LOA, SCA JA PLL puhdas. Väritykseltään mustavalkoinen. Rollo on osaksi Heidi Katajaisen eli Kennel Xtremelyn omistuksessa. Rollo asustaa sijoituskodissa Nastolassa.

Adasta voitte lukea enemmän omat koirat osiosta.

Tässä taulukko parsoneitten värien muodostuksesta kun jalostuksessa on mustavalkoinen ja soopelin merkein valkoinen parsoni.
Pennut tuleva myyntiin myös  Parsonrusselinterrierit pentuvälitykseen.
Meidät tavoittaa parhaiten s-postilla ja puhelimella, yhteystiedot löytyvät ota yhteyttä osiosta.
Kolme poikaa syntyi 03.04.2016 Yhdelle pojalle olisi mukava saada koti mikä harrastaa näyttelyitä, jos pennusta kasvaa näyttöön sopiva.